San Pedros fiskfat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g skinn- och benfri laxfilé
  • 3/4 tsk salt
  • saft av 1/2 citron
  • 250 g räkor med skal
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 lime
  • 2 gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 2 1/2 dl långkornigt ris
  • 6 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 kuvert saffran á 0,5 g
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 äggula
  • 1/2 gul lök
  • 2 tsk fransk senap
  • salt
  • 2 msk hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.