Varva de vinmarinerade persikorna med bären i en salladsskål eller i coupeglas. Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Olof hade grillat finfina köttstycken som vi åt med färskpotatis, chimichurri och grillsåser. Sedan satt vi kvar länge och åt efterrätt och drack vinoch kaffe
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Kyckling med smak av dragon ochvittvin,. Lägg i kycklingen och låt den koka med några minuter. Kikar in med ett litet recepttips till veckans matplanering
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vinoch vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Rör ner vittvin, tomatsås. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll i tomathacket och dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.