Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Börja med tomatsåsen. Hacka lök och vitlök fint, fräs i en stor gryta tills löken har mjuknat. Tillsätt passerade/krossade tomater, vatten och buljong, låt koka upp
Strimla purjolöken, fräs i gryta ihop med vinet. Ha i de krossade tomaterna, buljongen och grädden. Låt koka upp lite, sänk värmen låt sakta sjuda i 20-30 minuter
Till mellis så fick det bli Sannas nyttiga Bananbröd, för vi hade två svarta bananer hemma som behövdes användas så då tänkte jag att jag gör detta recept eftersom det ska vara väldigt mogna bananer för mer smak
För ett par dagar sedan hade jag förmånen att få fotografera i Bomans lilla glassfabrik. Min svägerska Kristin Boman har dragit igång glassbar både i Trosa och i Stockholm, och glassen säljer som smör i solsken
1. Strimla purjolöken, fräs i gryta ihop med vinet. Ha i de krossade tomaterna, buljongen och grädden. 2. Skär laxen diagonalt i bitar, 2 cm, och lägg i dem
Blanda äggulor och florsocker i en rostfri skål. Placera den över en kastrull med sjudande vatten. Vispa oavbrutet med elvisp tills alltsammans är tjockt och pösigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.