Vi bjuder er på en giftgröndrinkochtill den någraolika matförslag från vårt receptskafferi. Så, då är ordningen återställd i världen och det är åter fredag och dags att fira helg
Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites. Med smör och salt. Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bliriskakor
Inga storslagenheter men lite smått och gott att förgylla veckan med. Jag gillar att laga mat. /BoelBakade i morse ett bröd med hälften grahamsmjöl och hälften vetemjöl
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkeloch varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket imig under en hel dag
Det ena var en rubb för fiskoch det andra var en marinad för grönsaker. salt och peppar. Rubben för fisken använde jag inte alls tillfisk utan tillkycklingvilketgicklika bra
Naturliga fetter och oljor av rätt sort ochi lagom dos är nämligenväldigtnyttiga för kroppen, och här har jag listatnågra av minafavoriter som jag ofta använder iminmatlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.