På med fyllning i mitten och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Blanda löken, baconetoch riven ost. Skiva lökenoch fräs i smör tills den blivit lite gyllenbrun
Man kan ju kanske tro att fyllningen kommer att bli lite i saltaste laget med både osten ochbaconet, men så är icke fallet - löken blir så där karamelliserad när den steks och den balanserar sältan riktigt bra
Börja med att skiva baconetoch stek det knaprigt, hacka under tiden lökenoch persiljan. Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost
Toppa medbacon, karamelliserad lökoch tomater. Börja medlöken. Stek burgarna på medelhög värme i samma panna som du stekt baconen (använd baconfettet, och tillsätt eventuellt lite mer olja om det behövs)
För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Kommentarer
camillad-5
Fantastisk god
Logga in eller Registrera för att kommentera.