Blanda smör, grädde ochmörk choklad i en kastrull och smält på låg värme. Den här chokladkakan blir extra god om den tillagas dagen innan så att choklad och kakaosmaken hinner komma fram
Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt. Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Lite flingsalt. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Garnera med florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Smörj och bröa en rund bakform med lös botten. En sommartårta med italiensk twist. "En fräsch tårta som inte är för söt och som har en härlig eftersmak av basilika
blanda dem i en bunke tillsammans medsaltoch svartpeppar. Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Rotsaksrårakor med tärnat fläsk och rårörda lingon
Krydda med svartpeppar ochsalt. salt & svartpeppar. Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Tillsätt det vita vinet och var noga med att vispa hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.