Vegansk sashimisallad. *I Samarbete med Vego i Världsklass*. Hej. Hörrni. Nu börjar det äntligen röra på sig kring projektet Vego i Världsklass som jag pratat om här i över ett halvår
Till middag idag blir det en helt underbar sashimisallad med nudlar. Så här efter massa mat och sötsaker efter julen tycker jag det är ganska skönt att få vila magen lite
Sommardagarna kräver sina luncher. Det får inte inte vara för mäktigt, men ändå inte för lätt. Det gäller att hålla en schyst salthalt som kan matcha allt vatten man häver i sig
Jag valde de friterade räkorna jag ätit innan, för de är så infernaliskt goda och Laura valde en blandad sashimisallad som bestod olika salladsblad, halstrad tonfisk och lax och en jättegod wasabidressing
Bästa hår-boosten var min Sashimisallad på Fröyalax som vi åt förra torsdag och det var med avokado, gurka, min picklade rödlök, sesamfrö och svärmors koriander från hennes kryddland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.