Putsa ryggbiffen och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Red av såsen med blandningen. Skala potatisen och skär i tre mm tunna skivor men så att de håller ihopi bottnen
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Låt det koka upp under omrörning, tillssåsen tjocknat. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsisåsen
Bearnaisesås är faktisktnyttigt. Vi skall äta mer fett för att förbränna fett. Det finns nog inte många saker som är så gott som en hemlagad bearnaisesås
Sommarens hetaste tips på såstillgrillat kommer här. Karin / bevemyrs blogg. Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagari sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.