Innan servering "trådade" jag upp köttet med en gaffel. I morse satt jag igång ett långkok, som fick stå och gotta sig i ugnen på hundra grader ända tills det var dags för middag
Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
Inledde dock dagen med ett löppass. Jag tycker det är allra roligast att laga sådant som tar lång tid på grillen men denna gången blev det en kortis, nämligen hamburgare
Idag värmde jag mig med en höstgryta på högrev i Crock Pot. Nu är det höst med regn, rusk och kyla. Långkok på högrev är bland det godaste och enklaste man kan laga
Servera med dina favorittillbehör. rör runt och häll sedan på öl och tomatkross. 1Mixa anchochilin och lite av vattnet med en stavmixer, häll sedan ner i grytan. 1Skär bacon i mindre bitar och knaperstek det, lägg på hushållspapper och låt torka. Låt bacon koka med dom sista 15 min. 1När köttet är mört och fallit isär, smaka av med nymalen svartpeppar och eventuellt salt till sist pressa ner saften av 2 st lime
Min klasskamrat Nick som är amerikan gjorde iordning för att tillaga sån här chili o vi andra höjde på ögonbrynen när det skulle va både choklad och kakao i grytan
Smaka av med salt och peppar. Häll i vinet och fyll på tills köttet täckts. Späd med mjölk och vispa snabbt ihop till en luftig puré, med en elvisp eller i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.