Schwarzwaldtårta och marsipanstubbe
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl nötkärnor
  • 2 1/2 dl florsocker
  • 4 äggvitor
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 dl nötkärnor
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g blockchoklad
  • 1-2 msk kakao
  • 3 cirklar med
  • 10 minuter
  • 100 g choklad
  • 1 dl uppvispad grädde
  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1/2 dl filmjölk
  • 200 g hallon
  • 1 dl socker
  • 5 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.