Jag har snott delar av ett annat recept till det här, brödsalladen panzanella som jag gärna gör på sommaren och äter som ensamrätt eller tillbehör till grillat
Min tanke var självklart att vika något snyggt med servetterna men lägg tiden på något viktigare än servetter om du inte har den extra tiden som det faktiskt tar, det fick jag lov att göra
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Skiva den kokta potatisen och fördela jämnt ovanpå kavringen. Garnera valfritt tjockt lager ishavsrom från Abba på tårtan och dekorera med vackert röda granatäpplekärnor
Jag fick för ett tag sedan hennes kokbok "Classic Rachel Ray 30- minutes meals" Den innehåller massor av smaskiga recept men det som gör det lite jobbigt är mått temperaturer och att jag inte förstår vissa ingredienser som är amerikanska men idag tänkte jag - hur svårt kan det vara
Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Det här blev riktigt gott. Och om vi inte hade haft den här bloggen hade vi förmodligen aldrig någonsin varken lagat eller ätit timbal
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Slå på vinet och låt det koka upp och ånga bort till en del. Receptet finns här på min blogg. 2 kycklingar, 400 gr körsbärstomater, 1 dl svarta oliver, 2 dl rött mustigt vin, 1 klyfta vitlök, 2 morötter, 1 msk torkad rosmarin, ½ msk torkad timjan, (ta färska kryddor om du vill men öka då mängden betydligt och lägg inte i dem förrän på slutet), salt (var försiktig med saltet för sardellerna är salta), peppar, 25 gr sardeller, 4 lagerblad, kycklingbuljongtärning. Lägg på locket och låt det puttra minst 60 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.