Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Den är seg och knäckig på samma gång. När min käraste make fyllde år så ville han inte ha någon tårta. Jag valde att göra denna riktigt goda hallonkaka
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev
Vid 140-145 C får man hårda knäck med lite segt mitt. Då var det dags att prova på lite knäck ur min nya bok " Godis Boken" som jag vann med mitt "pull apart bröd" på en baksida
Jag gillade ändå den här, den blev ganska seg och chokladig. Seg kladdkaka Ca. Seg kladdkaka Ca. 0,5 dl sirap (för segare kaka med mer kolasmak). 0,5 dl sirap (för segare kaka med mer kolasmak)
Jag gillar detta recept då man använder både smör och olja, resultatet blir en riktigt seg kaka. Ingen vill ha en torr kladdkaka och med detta recept blir kakan seg ända ut i kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.