Sega nutella chokladkakor. Dessa sega och knapriga kakor är ett perfekt exempel på just hur nutella borde användas mer frekvent än bara till frukost och pannkakor
Sätt ugnen på 175º. Vispa smör, socker och muscovadosocker ljusbrunt och pösigt. Tillsätt sirap och sist mjölet blandat med bikarbonaten och vaniljsockret
Har ni som jag, alltid äggvita i kylskåpet. Jag har jämt flera burkar med olika datum på äggvita som sparats från olika tillfällen i kylskåpet och det brukar sluta med maräng som vanligt eller så slängs det till slut, jag menar det går inte att leva på maräng, eller
De här segachokladkakorna är helt magiska. De blir sega och härligt "marängiga" i konsistensen och chokladen kom verkligen rill sin rätt i den här kakan
Vem älskar inte härligt segachokladkakor. Sega chokladcookies – Foto Annika Malm. Kan det vara ödet som säger oss att detta är en perfekt dag att baka chokladkakor
Grädda inte kakorna för länge för då blir de inte sega. Och det ska de ju vara. Jag, som inte har så sofistikerad smak när det gäller choklad, använde mjölkchoklad, men det går naturligvis också bra att använda mörk sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.