Ställ bunken över vattenbad med termometer. Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Ikväll ska de provsmakas med en klick vispgrädde
Sega, knäckiga och chokladiga. Jag är i vanliga fall inte så förtjust i vit choklad, men om det är i något bakverk det verkligen är gott så är det som chocolate chip i chokladkakor
Jag smygstartade redan för några dagar sedan med "nutella chocolate chip cookie brownie" och fortsätter nu djupare in den amerikanska kakjungeln och bjuder idag på jordnötskakor med vit choklad en seg och knaprig historia med kraftig jordnötssmak och en perfekt balans mellan sött och salt
Tryck till dem och pensla med ägg och strö på pärlsocker. Lindas SegaChoklad snittar. Lite lagom sega. Jag har bakat chokladbröd förrut men aldrig fått dem så här goda, jag har inte haft sirap då iheller, och de här var jätte lätta att göra
Ställ bunken över vattenbad med termometer. Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Ikväll ska de provsmakas med en klick vispgrädde
Det är viktigt att ingen gula kommer med eller att det finns någon annan typ av fett i bunken. Fyll en sprits och spritsa ut maränger i valfri storlek på plåtar med bakplåtspapper eller i muffinsformar
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.