Smaka och justera med mer kryddor om det behövs. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Baka av i 15 min på 200 grader med först lägger du ett ark bakplåtspapper i formen på fyller med torra ärter eller linser. Smula över fetaost och baka på 200 grader i ca 20 min
Smaka av med mer socker eller lingon tills du hittar en nivå på syran du gillar. Smaka av med salt och peppar och se till att konsistensen på smeten är fast utan att bli torr genom att ha i mer ströbröd och/eller grädde eller vatten
– Häll i kikärtor, salta, smaka av och låt puttra i 5 minuter. Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Det är svårt att blanda en marinad och smaka av innan man blandar den med couscousen. De här vegetariska grönsaksbiffarna var smidiga att grädda i muffinsformar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.