Till middag idag blev det pasta medchampinjonstuvning och stek från gårdagens söndagsstek. Använde mig av vitlöksost, gratängost och lite parmesan (det som fanns hemma med andra ord) i stuvningen och så fanns det en skvätt vispgrädde kvar så det blev extra krämigt
Vid tillagningstillfället var vi så hungriga att vi åt “biffarna” som de var, men vi tror att det blir ännu mumsigare om man serverar dem tillsammans med lite kokt potatis
Så därför till denna super duper enklachampinjonstuvning behöver du. Semestern börjar lida mot sitt slut och snart så är detdax att börja jobba, men L och jag har haft 3 underbarasemester veckor som vi har tillbringat med våra nära och kära, det har varit heldag på skansen, lite lek och bus, vårat äldsta barnbarn Lucas var med oss en vecka ivärmland där vi hälsade på min mamma och hennes man, så det har rullat på, synd bara att semestern ska ta slut såfort, ja ja ett par dagar är det ju kvar, men så här i slutändan av semestern så tänkte L och jag göra omlite här hemma , så vi var och köpte lite nya möblerlite färg att måla om den stora favoritbyrån (vit ska den bli) ljusa väggar och lägga nya golv, så därför när man håller på med målning och dyrligtså vill man ju laga så enkel mat som möjligtoch att det ska gå fort, så därför blev det omelettmedchampinjonstuvning och stekt korvenkelt-fort-gott. Hacka löken fintfräs lök och svamp i en tjockbottnad kastrullDra sedan kastrullen av plattan och vispa i mjölmixenHäll sedan i svampspadet och späd med mellangräddentill önskad konsistens på stuvningenSalta och peppraHa till sist i soyanServera till en omelett exempelDessa champinjoner använde jagDenna mjölmix använde jag 1 burk champinjoner
I med spadet, mjölk och salt. Champinjonstuvning. I med svampen och låt det bli varmt. Champinjonstuvning. Gör fyra fyllda plättar och på med riven ost
Varma mackor medchampinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. Jag tyckte däremot inte alls om de där torra mackorna med varm ananas och en skinkskiva, som oftast hade krullat sig i kanterna
Späd med grädde och låt koka ihop. Krustaderna har jag köpt färdiga och de finns i olika storlekar, och champinjonstuvningen kan göras färdig redan dagarna innan och bara värmas på innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.