"På landet-lunket" har verkligen genomsyrat dagarna den senaste veckan. Frukost i solen, promenad ner vid vattnet, en kopp kaffe, lunch i solen, eftermiddan ägnas åt badstranden, baden-badenhäng eller kanske en båttur
Det har varitväldigtdåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. När jag grillade testade jag en rolig öl från Nils Oscar som heter ctrl+alt+del
Favoritdricka under semestern var dels öl och sedan en gammal favorit - Radler (dvs ungefär öl blandat med fanta, låter jättekonstigt men är väldigt läskande i värmen och inte så alkoholstarkt under den gassande solen)
Baconlindande dadlar, lite grapefrukt och små kex med philadelfiaost med stenbitsrom. Annars blir det väldigtlitematlagning denna vecka från mig, jag ska på kurs några dagar och tänker låta mig serveras mat på hotellet där
-)Tillbehör. deladi stora bitar. När det är sommar och varmt och dagen är så full med kul spektakel att man intehinner tänka på nån avancerad matlagning då är sallad grymt
-) Ska ni göra något kul. -) Så här gjorde jag. Äntligensemester. Vi börjar med att ta det lugnt i en vecka, sedan ska viiväg en sväng tillLalandia, Danmark och sedan ska viförhoppningsvis ta en tur med husbileni Österlen
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. De här påminnermig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmelii Stöde
IngredienserPortioner. 14 frallor 1/2 paket jäst 5 dl kallt vatten 1 msk honung 1 msk olivolja 2 tsk salt 12 dl rågsikt Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12. - Rabatt Lavazza 340 g Mer info Ladda kupong
Innan glykolens dagargick det inte alls. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.