Självklart går det bra att smaksätta semifreddonmed vad man råkar ha hemma, tex. Efter att ha tagit en första tugga av den här semifreddon kunde både jag och Peter konstatera att det här är något av det godaste jag någonsin lagat
Lägg pappret i formen och pensla med olja. Dekorera med färska hallon. Nu har jag äntligen provat att göra egen semifreddo som jag annars bara fått på restaurang
Täck plåtarna med folie och strö rikligt med kokos över plåten. För er som inte tycker om kokos så går det bra att använda sig av någon annan smak, ett gott alternativ och en kontrast till citron ochchoklad tycker jag är chilipeppar, använd fräsch eller torrkrydda, det som passar dig bäst
Rör margarin och lite av strösockret mjukt med elvisp, blanda i ett ägg och lite mer strösocker. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.