Vilken tur då att jag råkar befinna mig i Skåne med en mamma som just ska baka semlebullar. Jag har nog skrivit det innan men egentligen föredrar jag semlebullar med en klick smör, och om jag äter semlor är det pyttelite mandelmassa och pyttelite grädde som gäller
Semlebullar och en bullehund. Ett superenkelt, gott och snabbt recept på mandelmassa som man kan komma att behöva när man ska till och fylla alla semlor framöver
Har precis plockat fram semlebullar ur frysen. Gjorde polkamousse och bjöd på i helgen. Jag är väl ingen jättefan av just polkagrisar, men denna mousse smakar verkligen polkagris
Resterande deg kan du göra semlebullar eller varför inte wrapps. Det kan inte vara många som missade hysterin och uppståndelsen kring semmelwrapen som Mattias Ljungberg, konditor på Tössebageriet skapade tidigare i år
Det bästa med februari är helt klart att semlorna står i fokus. Jag kan inte komma på något annat bra med februari än att vi faktiskt låter oss mumsa i oss semlor
Därefter bakning av semlebullar både "vanliga" och glutenfria och två stycken morotskakor som allihop ska packas ner i en väska för vidare transport till Stockholm
Om du känner för att baka egna semlebullar hittar du receptet här. Inför finalen i ishockey för en vecka sedan så bakade jag denna kakan och gick över till grannarna med
Jag har aldrig varit någon fantast av sedvanliga semlebullar så jag heller aldrig tagit mig för att experimentera fram andra varianter, fram tills i dag
Jag är sååå stolt. Detta blev dem godaste semlor jag faktiskt någonsin ätit. Vill ni ha en semla idag så prova detta recept, ni kommer inte att ångra er
Semlebullar. Ni har väl inte missat att det är fettisdagen imorgon. ) Här kommer receptet på årets omtalade variant av semlan och även receptet på den traditionella semlan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.