De har precis ALLT, och det allra mesta är ekologiskt. Det går att göra god färsk glutenfri pasta. Till spagettin gjorde jag en lättgjord men väldigt god och smakrik röra på fänkål och räkor
Dessa underbara semlor gjorde jag igår med soyagrädde och mandelmassa med honung. I mina ljuvliga semlor hade jag en ekologisk mandelmassa sötad med honung
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Så enkelt och så gott. Lite räkor kvar efter tidigare utsvävningar, lite frysta ärtor och broccoli i en påse i frysen, en skvätt grädde och en bit parmesan
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Pasta brukar de flesta gilla, wok-grönsaker kan man ha på lut i frysen, och med olika kryddor, smaker och wok-blandningar kan man variera sin vegetariska pastagratäng på alla möjliga sätt
Här dansar vitlök med soltorkade tomater, vitt vin och chiliflakes. valfri äggfri/glutenfri pasta. Börja med att strimla och steka på lövbiffen med mjölk och sojafritt margarin
Här är recept på Mejeri- ochglutenfria lasagneplattor (eller pasta). Igår raggade jag lite "gilla"-markeringar till min Facebooksida, Ryskadockor och lovade att lägga ut recept på lasagneplattor, gluten- och mejerifria
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.