Senaps- och persiljebakad lax
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g ben och skinnfri lax
  • 3 tomater skållade, skalade, urkärnade och tärnade
  • 2 msk finklippt gräslök
  • 1/2 tsk salt
  • ett varv på vitpepparkvarnen
  • 4 stjälkar blekselleri
  • 1 msk matolja
  • 1/2 tsk salt
  • några varv på svartpepparkvarnen
  • 1 msk matolja
  • 2 dl tärnade champinjoner
  • 1/2 tsk salt
  • 1 msk matolja
  • 1 msk ljus dijonsenap
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 dl fiskbuljong
  • 2 dl lätt-crème fraiche
  • 1 msk ljus maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.