Senapsbiffar med bönsallad
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 2 tsk majsenaredning
  • 2 msk smör
  • 150 g lättkokta sugarsnaps
  • 1 burk kidneybönor, väl sköljda
  • 1 burk vita bönor, väl sköljda
  • 1/2 dl strimlad purjolök
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 2 msk japansk soja
  • 1 ägg
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • 1 msk ljus dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • rikligt med nymalen svartpeppar
  • smör och olivolja till stekning
  • 3 dl vatten
  • 2 msk kalvfond på flaska

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.