Vi gjorde en fiskgratäng med både lax ochtorsk häromdagen som räcker till många. Vispa ihop grädde & färskost med hummerfond i en kastrull och låt det sjuda upp
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Det ska bli så otroligt skönt med en lugn och skön kväll
Stek torsken i rikligt med smör i en nonstick panna för att slippa att den fastnar för mycket. När potatisen är färdigkokt mosa ihop denmed de resterade ingredienserna till moset och smaka av med salt och peppar
Håkan, som ju gillar riktigt het mat, tyckte oftast att de var lite för snåla med hettan och chilin så för hans del smakar den Thailändska maten mer och faller bättre i smaken
Servera med kokt potatis. Enkel och god - en vinnande kombination när det gäller matlagning. Den här rätten är så underbart god men samtidigt väldigt enkel att tillaga
Vispa ut mjölet i grädden till en jämn redning och blanda med kokspadet. Köttbiten stoppar man rakt ner i kokspadet med en massa godsaker, främst porteröl som ger såsen sin speciella och helt gudomliga smak
Fredag ochden kom precis lagom, kände att jag behövde lite helg. Idag blev det plock till middag och jag har äntligen funnit på det bästa, godasteoch enklaste receptet på aioli och självklart ska ni få ta del av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.