Serranoskinka, salt och mer smakrik än parmaskinka tycker jag, får högt betyg. Jag är ledig, solen skiner, kylen är FULL med mat och grönsaker och en massa fri tid finns att spendera i köket
Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Lägg ut serranoskinkan så att du sedan bara kan slå in köttet i ett ”skinkpaket”. Han bestämmer fläskytterfilé med pommes frites varje gång det är hans vecka
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Jag kunde inte motstå de söta vakteläggen - trots priset - och använde dem i kokotterna, som också fick smak av sparris och ost, och med garnering av knaperstekt Serranoskinka
Häll gräddblandningen i formen med kycklingfiléerna. Servera kycklingen med sötpotatis och en sallad. 100 g serranoskinka eller annan lufttorkad skinka
Pressa bort vattnet från Karl-Johansvamparmed händerna. Med all den underbara svampen som vi plockade i höstas så börjar vi med att göra en soppa och vilken soppa sen, helt fantastiskt underbart god, till den så gjorde vi lite LCHF krutonger på lågkolhydratsvis, kämpegott
Bred på vitlöksost och cremen med soltorkade tomater. tryffelolja. Toppa med svartpeppar och solrosfrön. Droppa tryffelolja och ringla crema di balsamico över
Tillsätt olivolja, parmesanost, rucola, basilikan samt salt & peppar och mixa till en röra, den får gärna fortfarande ha lite crunch kvar från nötterna men ska gått ihop helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.