Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxen och en klyfta eller halva lime. Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör
4 Nudlar 250 g äggnudlar 1 dl teriyakisås Lax 4 port laxfilé (à 125 g) 3 krm salt 1 1/2 msk sesamfrö Dressing 2 msk pressad lime 1/2 tsk strösocker 1 krm salt 1 krm peppar 1 msk olivolja Grönsaker 1 grön paprika 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Serveras varmt tillsammans medlaxen. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Häll sesamfrön på en tallrik och vänd laxen däri. Smaka av med salt och peppar. Skär laxen i 4 bitar. Stek i torr panna några minuter och ställ sedan laxen i ugnen ca 10 min i 175 grader. 600 g laxfilé
Serveras varmt tillsammans medlaxen. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Serveras varmt tillsammans medlaxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Sesamstektlax. Stek laxen runtom på medelstark värme i smör. Laxen. Smaka av med salt och peppar. Strö laxkuberna över spagettin och servera tillsammans med resten av osten
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.