Shakshuka från Green Kitchen Stories
swedishpescetarian
swedishpescetarian
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk olivolja eller kokosnötsolja
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk kummin
  • 1/2 chili, eller mer för att smak
  • 2 dl
  • /60 g grönkål (ca 2 stora blad utan stjälkar) eller motsvarande mängd spenat (färsk eller fryst)
  • 1 stor näve färsk basilika eller
  • 1 msk torkad basilika
  • 400 g hela plommontomater
  • 4-6 ägg ekologiska eller från ditt närmsta hönskollektiv, beroende på hur många som får plats i din stekpanna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.