Jag hade exakt det som krävdes för att svänga ihop en sallad frånGreenKitchenstories nya kokbok. Broccoli salad with red unions and pomegranate from the Greenkitchen cookbook
Receptet är från boken Greenkitchenstories, men jag hittade det hos Trattoria. kärnorna från 1 granatäpple. kärnorna från 1 granatäpple 1 1/2 dl rostade solrosfrön
Shakshuka är en tomat- och äggrätt som är vanlig som frukost i många länder i Mellanöstern, som till exempel Libyen, Egypten, Tunisien, Algeriet och Marocko
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
Nu är det dags för det tredje bidraget från drinklistan, drinktävlingen som DuoNöje anordnade, och veckans drink kommer från Jara Kitchen & Bar i Kalix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.