Igår när jag kollade till min surdeg, kändes den inte bra. Därför tog jag & väntade tills i morse. Vill du nu spara denna surdeg, kan du frysa in den, 100 gr i en fryspåse
Dela seitansteken i mindre bitar och mixa dem till en jämn färs i en hushållsmixer. Tillsätt maizena för att färsen skall hålla ihop bättre och krydda med kryddpeppar och lite salt
Slutspurt. Som jag nämnde i mitt förra inlägg har jag precis genomfört en juicefasta, så jag tänkte berätta lite mer om vad det är och varför jag gjorde det
Vi är framme vid den skälvande slutspurten på denna galet långa jul- och nyårsledighet, på onsdag är det åter dags att sadla Hero och Brunte för att trampa tillbaka till verkligheten
Dagens middag började dåligt men den tog sig på slutspurten. För en gångs skull så följde jag (nästan) ett recept och det var säkert inget fel på det men det jag fick till var en soppa som såg vidrigt ut och jag säger inte vad det såg ut som eftersom det
5 vecka så slutspurten för mitt första år som student känns löjligt nära (sedan är det bara 3-4 år kvar. 5 vecka så slutspurten för mitt första år som student känns löjligt nära
Nu är det slutspurten som gäller. Några julklappar kvar att inhandlas, julaftonsefterrätten ska bakas, sista sillen ska läggas in, skinkan ska stekas och griljeras, golven ska skuras, borden ska dukas, men först ett sväng till jobbet i några timmar
Det har varit en tuff månad och de här senaste dagarna har känts som en lång och seg slutspurt i ett lopp som gått ut på att bete sig normalt inför våra små barn samtidigt som sorgen varit plågsam i hjärtat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.