Börja med att blanda alla andra ingredienser. Nu är det ju grillsåser tycker jag. Tänkte ge er ett supergott recept på min mammas goda recept på shishkebab
Servera med libabröd (eller tortilla) tzatziki och en god sallad. Grillsäsongen är ju verkligen igång nu och jag tänkte passa på att tipsa om shishkebab
För när smaknerven påverkas så kan det vara gott med lite mer hetta i maten, inte sant. Ska man tro Anki så gick det dessutom alldeles utmärkt att käka bara de wokade grönsakerna medsåsen, som ett vegetariskt alternativ för de av er som uppskattar det
Det blev shishkebab, lammfärsspett smaksatta med härliga kryddor och massor av vitlök. Med värmen så åker ju oftast grillen fram, jag grillar ju året om förstås och så gjorde jag även i söndags
Förrförra veckan så presenterade jag samarbetet med min Tripple Chili Cheeseburgare, och idag tar vi det hela vidare i snabbmatens tecken genom att jag har försökt slänga ihop ett vegetariskt shishkebabrecept
Skär köttet i bitar och blanda med kryddorna. Lägg över i en gryta och rör ner tomater med spad, tomatpuré, salt, chilipeppar, spiskummin, kidneybönor utan spad och halva mängden crème fraiche
Tortillaskal fyllda med grönsaker, lax och kall stark sås… comfort food som skänkt från gudarna. Jag var på besök i min närmsta stad häromveckan och besökte sådana där små matbutiker med råvarusortiment från olika främmande kök
Skär köttet i bitar och blanda med kryddorna. Lägg över i en gryta och rör ner tomater med spad, tomatpuré, salt, chilipeppar, spiskummin, kidneybönor utan spad och halva mängden crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.