Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Lagat & ätit kyckling medbambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Servera med jasminris. När det kokat upp lägg i bambuskotten. Hetta upp en wokpanna på hög värme med 1 msk olja. Koka i 2 minuter och red sedan av med maizenan till önskad konsistens. 1burk strimlade bambuskott (500g)
Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken. Smaka av med salt. Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. 400 g strimlade bambuskott
Faktum är att jag älskar det verkligen, och en av favoriterna är Biff medBambuskott, gärna hemmagjord sådan, för jo, det är jättelätt att göra hemma och jag lovar att det smakar minst lika bra som på restaurang
Till riset blev det en gryta av biff medbambuskott, och det var verkligen längesedan. Kan göras med lite extra sting eller väljer man en mildare variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.