Jo, fram med bakgrejorna och voila – red velvet cupcakes. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra. 2/3msk vinäger (vitvin- eller äppelcider). Grädda i 175 grader i ca 17-20 minuter, beroende på ugn, testa med tandpetare. 2 msk geléfärg t ex Sugarflair Red Extra. 2/3msk vinäger (vitvin- eller äppelcider)
Ingredienser till 4 portioner. 1 påse thai red currykrydda. 2016-06-30 @ 13. thairedcurryIngredienser till 4 portioner 4 st kycklingfiléer. 1 påse thai red currykrydda
Häll i lite av de torra ingredienserna, lite i taget. 110-14 dl siktat florsocker, måtta efter egen sötma. 1Red velvet cake2,5 dl mjölk + 1 tsk vitvinsvinäger 6 dl vetemjöl 5 dl strösocker 1 msk kakao 0,5 tsk salt 1 tsk bikarbonat 2 stora ägg 3,5 dl neutral olja 1 msk vitvinsvinäger 0,25 tsk äkta vaniljpulver ca 2 tsk röd färgpasta (alt röd hushållsfärg). 1Frosting600 g cream cheese 150 g smör, rumstempererat 0,5 tsk äkta vaniljpulver 10-14 dl siktat florsocker, måtta efter egen sötmaRed velvet cake. Fördela i de två formarna och grädda i ca 30-40 minuter tills en tandpetare kommer ut ren
Tillsätt red curry paste. Vill du ha grytan lite tjockare, red den med lite maizenamjöl. 3-4 kycklingfilér. 3 msk red curry paste. 3-4 kycklingfilér. 3 msk red curry paste
Men som barn var det här den där dagen då man hoppas få årets första Klings-glass (och det fick man så länge det inte spöregnade) och under Uppsala-tiden var det bara en härlig chans att för en dag få fly de oundvikliga juridikböckerna och stundande mastodonttenta för en dag
Därför bjuder jag såklart på Red velvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Red velvet tårta. Det läckra med denna red velvet är att bottnarna är röda och det går åt en hel del röd karamellf'ärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.