Sichuansk wontonsoppa - Red oil chao shou (抄手)
Tabehodai hos Kai
Tabehodai hos Kai
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 sats Chiliolja
  • 1 sats Sichuansk wonton till Red oil chao shou
  • 6-12 msk Chiliolja (Starkt - STAARKT!! Men på ett trevligt vis...)
  • 4 msk svart vinäger
  • 4 msk Kinesiskt matlagningsvin, i nödfall substituera med torr Sherry.
  • 2 msk sesamolja
  • 1-2 tsk socker
  • 2 msk Japansk soya
  • 3-4 grovt krossade vitlöksklyftor
  • 2-4 fint skivade vårlökar
  • Koka dina fantastiskt goda Sichuan Wontons, samtidigt som du nynnar på en Kinesisk folkvisa. Koka ungefär
  • 3-4 minuter, tills dom flyter upp och ser klara ut.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.