Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt
Börja med att borsta och skölja musslorna noggrant. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja
Krossa vitlöksklyftan, blanda med finhackade myntablad och lite salt till en pasta. Tillsätt yoghurt och majonnäs, blanda och smaka av med salt, peppar och några droppar citronsaft
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.