En mycket god sill som min bror gjorde tillmidsommar. 200 g inläggningsklarsill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléernai önskad. - Läs hela inlägget här 200 g. 0,5 kruka dill. 1 lime. 1 grön chili. 1 del ättika
Den finalillasillen. Vi betar av några fler måsten till (i alla fall mitt) julbord. Här har vi gjort snabbinläggningar, alltså att man bara smaksätter redan inlagdsill
Den här aubergine"sillen", men dill och vitlök, kanske kan passa bra nu tillmidsommar. "Sill" gjord på aubergineblirfaktisktriktigtlikoriginalet, förutom att de små fiskbenen och smaken av rå fisk saknas förstås (vilket för miginte är någon förlust direkt)
Häll av lagen från sillen och skär den ibitar. Mixabasilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och silleniblandningen
Ta upp sillfiléerna ur förpackningen och häll över lagen i en glasburk med lock. Blanda alla ingredienseri glasburken och låt stå i ett dygn innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.