Hacka dill och gräslök. Blanda ihop alla ingredienseri en skål. Dekorera med dill. Passar bra till kokt färskpotatis eller på en knäckemacka med kall kokt potatis
Häll av lagen från sillen och skär den ibitar. Mixabasilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och silleniblandningen
Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blirlite saltare efter ett dygn
Ta upp sillfiléerna ur förpackningen och häll över lagen i en glasburk med lock. Blanda alla ingredienseri glasburken och låt stå i ett dygn innanservering
Här iWilla Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn. Karin / bevemyrs blogg. Precis som i många andra hem den här kvällen så laddas det för mellomys
Nu är sillen gjord inför det annalkande midsommarfirandet på fredag. i havet, iättika och ibrännvin. Alla har vi vår favoritsill på smörgåsbordet som dukas upp under midsommarafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.