Lax medjapansk touch. En rätt som passar utmärkt en lördagkväll med ett glas vin. Vanliga ingredienser i japansk mat är ris och fisk och som kronan på verket på denna rätt serveras en sojasås som sätter den japanska touchen
Stek den gyllenbrun och lägg den varm i lagen, varvad med den skivade löken. Salta lätt på insidan av sillen, vänd sedan skinnsidan på sillen i en blandning av lika delar vetemjöl och ströbröd
Häll i resten av ingredienserna i bunken med kyckling och rör om ordentligt. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja
1 förp Abba inläggningssill. 11 förp Abba inläggningssill 0,5 dl ättiksprit 1,5 dl vatten 2 dl socker 0,5 tsk vitpeppar, krossad 1 rödlök 0,5 äpple 2-3 msk pepparrot, riven 1 dl lingonSkölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Varva sillen och lagen i en burk och låt stå och dra i kylen i 1-2 dygn
4 1 rödlök 1 morot 3 dl vatten 5 cm purjolök 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 1 lagerblad 10 kryddpepparkorn 1 förp inläggningssill à ca 400 g Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.