Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Här får ni ett recept på egna hallonremmar. Receptet är ifrån Fridas bakblogg som ni hittar här. Jag och Carro provade att göra detta och ja, det blev helt okej
Jag hade försett mig med en påse durumvetemjöl och två olika recept, men eftersom inget av recepten funkade särskilt bra (jag lyckades inte få någon bra fason på degen med hjälp av dem) fick jag improvisera en hel del och pröva mig fram
Recept. Recept. 5 st mogna röda tomater1 st liten gul lök2 stvitlöksklyftor0,5 dlvitvinsvinäger0,5 dltomatpuré0,5 dlfarinsocker1 mskworcestersås1 tsksalt1 krm nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.