Lägg kycklingenpå hushållspapper så att överflödigt fett försvinner. Jag serverade denna goding med friterad kyckling och en härligt ugnsbakad ratatouille
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Servera kycklingen och såsen ihop med ris. 3-4 kycklingfiléer. Fritera i en fritös eller stor gryta i 180°C olja, mät med hushållstermometer eller en bit vitt bröd som ska få fin färg och bli knaprig på ca 1 min. Fritera 2-4 min eller tills dom har fått en fin gyllene färg och låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper. 3-4 kycklingfiléer
Häll på filmjölk. Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. Vänd kycklingen i mjölet rikligt, lägg dom vända bitarna i oljan och låt koka i 25 min. 1 kyckling
Skär kycklingen i lagom stora remsor på längden. Denna gången fastnade ögonen på en påse wokgrönsaker. Friteradekycklingstavar och kall chilisås som stavarna kunde doppas i
Varför gå på Kinakrogen när man kan göra det lika bra hemma. Friterad kyckling är verkligen en favorit såväl hos vuxna som hos barn och så otroligt gott med den sötsura såsen till
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.