Börja meddill- och ansjovissmör. Smaka av med salt och peppar. Mixa smör med ansjovisfiléer och dill. Spritsa rikligt med smör på köttsidan på hälften av strömmingsfiléerna (det går också bra att breda smöret)
Börja meddill- och ansjovissmör. Smaka av med salt och peppar. Mixa smör med ansjovisfiléer och dill. Spritsa rikligt med smör på köttsidan på hälften av strömmingsfiléerna (det går också bra att breda smöret)
Fördela sedan finhackad dill, riven pepparrot, salt och peppar på fileérna. Jag föredrar att äta den stekta sillen kall om jag väljer att ät den som frukost, men den går även bra att värma om man hellre föredrar det
Chutney (det finns en jättegod ekologisk chutney i Icas sortiment, annars kan man göra egen - mmm. Rätten kanske inte låter så spännande (och den ser kanske inte så spännande ut), men det blir faktiskt en väldigt god smakkombination med råriset, linserna (gärna två olika sorters linser), den stekta fetaosten och chutneyn
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa meddillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
Kjør glatt med en stavmikser og smak til medsitronsaft, salt og pepper. noen dråper sitronsaft. Server suppen medsprøstekt seranoskinke, jordskokkchips og godt brød til
Jag tog i stort sett fram alla rester vi hade hemma och blandade ihop det till en röra. Kycklingröran som jag blandade ihop bestod av detta (måttade inte så jag har inget fint recept) som jag stekte ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.