Putta med en stekspade från kant till mitt tills äggakakan har stannat och fått färg. Servera med rårörda lingon, färska lingon som blandas med socker och knaperstekt fläsk
Lägg i smör i stekpannan och låt äggakakan försiktigt glida tillbaka i stekpannan. Stick, under det att äggsmeten stelnar, här och där med en stekspade så lös smet kan rinna ner och stelna
Värm en stekpanna med lite smör i och stek äpplen och lök tillsammans. Lägg köttet i den varma buljongen och använder du fläskkött så låt koka ett par minuter men använder du kalv så lägg i köttet och låt det bara dra i eftervärmen medan du gör potatisen
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.