Skär köttet i 3-4 cm stora tärningar. Bryn i smör och olja i en stekpanna tills bitarna fått färg. Bryn lite i taget så att det inte börjar koka i stekpannan
Lägg vatten, pepparkorn, kryddpeppar, lagerblad, 1 finhackad lök och fond i en gryta. Låt det puttra i cirka 10 minuter innan du lägger ner kyckling, potatis och morötter
Ta bort kärnhuset från paprikorna och skär dem i små tärningar. Skala löken och hacka den grovt. Fräs paprika och lök i olivolja i stekpanna några minuter utan att de får färg
Pannkakor med jordgubbar är en sommarklassiker. Här har jag moderniserat med fläderskum. Jag har provat att att göra skum några gånger tidigare min inte lyckats
För ett tag sen efterlyste jag era bästa tips på skånska sommarkaféer (se lista nedan). Från Förslöv i norr till Skivarp i syd – här är läsarnas tips på somriga kaféer i Skåne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.