Så här kommer, for your eyes only, limited edition, den hängda färskosten. Någon har bara tipsat om hur man sedan smaksätter den och även bakar bröd på vasslen som blir över
Trettondagsafton och lamm hör på något sätt ihop, så har det blivit och gott är det. Dela mandelpotatisen på längden, smörj in med olivolja och lägg potatisen med skinnsidan nedåt i en ugnsfast form
Det är så skönt. Häng med här på bloggen för mer tips och inspiration och även på min Facebooksida. Kommer på mig själv varenda kväll jag går och lägger mig att jag får ett fånigt leende på läpparna när jag kryper ner och drar täcket över mig
Jag har känt mig extra glad den senaste tiden eftersom yogan jag äntligen tagit upp igen går så bra. I fredags kunde jag inte sluta le under hela passet (jag måste ha sett jättefånig ut haha) och nu längtar jag verkligen till nästa tillfälle
Sugna på krispiga sötpotatispommes med parmesan. Men det var inte det enda vi åt, även om jag skulle kunna leva på deras sötpotatispommes i flera dagar, utan problem
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.