Om middagsmaten inte räcker till matlådor så händer det ibland att jag, till mångas förskräckelse, fyller dem med något så simpelt som pulvermos och stektafiskpinnar
Tänk på att när du tillsätter parmesanen tjocknar risotton så se till att den är ganska lös med hjälp av buljong och vin innan du precis innan servering rör ner parmesanen så du får en perfekt krämig risotto
Det är enkelt att få till sin egna perfektarostbiff. Såhär gör jag rostbiffen. Jag låter den steka till 62 grader, då blir den perfekt rosa som passar alla i familjen. 1 kg ekologisk rostbiff (eller fransyska)Gnid in olivolja, flingsalt, nymalen svartpeppar och chiliflakes runtom. Lägg rostbiffen i en ugnsfast form (jag använde min le creuset-gryta som vanligt) och stick in en köttermometer och låt köttet steka i 125 grader varm ugn (längst ner) tills termometern visar 62 grader. Innertemp för rostbiff55°C. välstektHär serverad med godaste potatissalladen 1 kg eko
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.