Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande. En personlig favorit som passar bra som förrätt eller när man inte vill äta så mycket är Chèvre Chaud – gratinerad getost på toast
Med en sallad till och varför inte ett glas rött känns inte höstmörkret så betungande. En personlig favorit som passar bra som förrätt eller när man inte vill äta så mycket är Chèvre Chaud – gratinerad getost på toast
Chêvre chaud med citronspetsad rotsaks- och spenatsallad. Tillsätt därefter pastan direkt ifrån det kokande vattnet ner i såsen och rör försiktigt om så att den blandas med såsen
Tillsätt fisksås och citronsaft, smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Låt puttra någon minut och strö sedan rikligt med hackad koriander över färsen och servera med nykokt spagetti eller ris
Valnötter är ju nästan också självklara i den konstellationen och tillsammans med några bitar parmaskinka på toppen - vilken ljuvlig konstellation det blev
Sätt en stor stekpanna på medelvärmeoch tillsätt olja. Skiva vitlöken tunt och hacka mangold grovt. Servera med gräslök, nötterna och resten av parmesanosten på toppen ochmed citron på sidan
Ingredienser Portioner. 4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola och parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Gratinerad chèvremed valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Blanda den kokta pastanmed såsen. Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning. Servera med hackade, rostade valnötter och bitar av resterande gorgonzola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.