Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 300 g Räkor med skal. 11/2 msk Pressadcitronsaft. 11 msk Majonnäs. 11 msk Crème fraiche. 120 g RuccolaSkalaräkorna och hacka grovt. 1Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga. 1Lägg toastskagen på en bädd avruccola och garnera med en citronskiva
Blanda ner den hackade dillen i skagenröranprecisinnan serveringen så att den harkvar sin spänst. Jag är en utavalla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurangbara för attkunnagöra en bedömning på vilken restaurangjag tycker serverar den godaste
Feliciaälskaratttitta på bebisarna i "Ungaföräldrar" och känner igen signaturmelodin =). Igår gjorde vi en toastskagen till middag eftersom vi såg att vi hade ett paket räkor i frysen som behövde användas
Toastskagen en riktigt klassiker. Du kanförberedaräkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästaresultatserveras direkt
Hon hjälpte mig med lite datorprylar som är som grekiska för mig och jagserverademat & vin. Blandannat en av de kanskegodastetoastskagenjag ätit (malligtjag vet men den var så god
Alltförofta får mantrista, billiga räkor i alltför fet sås. Jagvågar påstå attharman väl provatToastSkagen med hembakattoastbröd eller brioche enligt recept nedan, så finns det ingen återvändo sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.