Skaldjurspaj
Mat och annat gott!
Mat och annat gott!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hacka samman ingredienserna till pajdegen, tryck ut den i pajform och låt den stå svalt i 30 minuter Förgrädda den 10 min i 200 graders värme. Pajdeg
  • 150 g smör
  • 1,5 dl stark ost
  • 2,5 dl mjöl
  •  
  • Fyllning
  • 2 hackade hårdkokta ägg
  • 200 g skalade räkor
  • 1 burk 250 g kräftstjärtar i lag - avrunna
  •  
  • Lägg i fyllningen på pajbottnen.Rör ihop
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk dijonsenap
  • 3 msk dill
  • salt/peppar
  • Bred ut ovanpå fyllningen. Och till sist lite riven ost ovanpå allt.
  • Grädda vidare ca 30 minuter Barbro

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.