Köttfärsbiffar medcremebonjour - Såååå gott. Smaka av med salt/peppar. Blanda i cremebonjour. Vispa samman creme fraiche och mjölk i stekpannan biffarna stektes i
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. -Mama Skogly ♥ När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff medcremebonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med en brännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
Hur står det till med er alla denna lördag. Tryck ut pajdegen i en form och nagga med gaffel. Strimla purjolöken och fräs den i lite smör tillsammans med ruccolan tills den mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.