Skinkröra med äppleoch gräslök. Den här skinkröran som jag åt till lunch idag var ett av dem. Köpte tidningen MåBra strax före jul och med den följde en bilaga med Ulrika Davidssons kickstartsrecept
Skala och skiva äpplena tunt. Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Mosa banan och blanda med ägg. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Skölj och skala äpplenaoch sedan dela dem i halvor. Det är regn, rusk och eländigt. Lägg alla ingredienser utom sockret i en kastrull och koka upp på svag värme tillls äpplena börjar falla sönder
Vänd dem då och då så att de inte bränns vid. Snitta en vaniljstång och skrapa ur fröna. Kärna ur äpplenaoch skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Gillar verkligen att laga vegetariskt och prova mig fram till olika vegbiff varianter. Godaste myntasås med äpple som passar utmärkt till denna vegetariska biff
Riv äpple, vispa i ägg och rest. Gluten, mejeri, och sockerfritt. 1/2 rivet äpple. 1. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.