Gjorde så otroligt god skinkstekigår och när jag skulle fota maten så gick kameran sönder. Skär upp köttet och servera med den goda gräddsåsen, kokt broccoli och ugnsrostad sötpotatis
Men mat behöver vi och se det här receptet som en liteninkörsporttill hösten med denna ljuvligaskinkstek med massor av höstsmak från årstidensprimörer som blommat ut
Den här skinksteken kan du sällan misslyckas med. Klassisk husmanskost när den är som bäst. Den blirhärligtsaftig och god tack vare tillagningeni lergrytan
Färsk timjan och rosmarin. Svart vinbärsgéle. Potatis. Om den har svål, ruta den isåfall med en vass kniv. Gnidin köttet med salt och peppar och lägg den i en smord ugnsäker form med svålen uppåt
Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. Vare sig du vill eller inte gör hösten sittintågi vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.