Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider. De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Nu är det helg och landets grillar kommer att gå varma. Jag gillar spett på grillen. Perfekt att få sätta precis vad man vill ha på sitt eget spett och så går det fort att grilla
Den är inte så stor som den ser ut. Ännu en gång var det Linas matkasse som stod för inspirationen. Istället för att göra laxbiffar genom att köra rå lax i matberedaren/mixern så finns det ett mycket enklare och mycket mindre kladdigt sätt att göra dem på
Det är ju så gott med lamm så klart vi åt det på påskens högtidsdag. Är svag för alla långkok. Både för smaken, konsistensen men inte minst det smidiga tillagningssättet
I lördags sparkade jag bakut, och vägrade köpa plockgodis till barnen. Min man var ytterst tveksam till mina planer och trodde nog att våra ätteläggar skulle brista i gråt av chockartad besvikelse
Någon mer än jag som gillar Baileys. I så fall ska du fortsätta att läsa detta inlägg för nu ska jag tipsa om några goda Baileys drinkar som ni kan göra själva hemma
Ris är så lätt att pigga upp och göra matigare. Här har jag hackat champinjoner, squash och purjolök riktigt smått och sedan blandat med buljongkokt ris, hackade valnötter, persilja och prästost
Häromdagen gjorde jag en jättegod kyckling i ugnen. Helstekta filéer med en god sås över. Vill man kan man nog lika gärna dela kycklingen i munsbitar, bryna bitarna och hälla såsen över och låta den koka ihop på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.