Slå på vinetmed rapsoljan och klicka på honungen. Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlök och paprika i Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarin och vänd runt allt
Avsluta med att smaka av med salt och eventuellt lite mer honung. Bryn den i olja i en ugnssäker stekpanna på hög värme några minuter, tills den fått ordentligt med färg
Salta med flingsalt och fördela honungen över nötterna. Ätes omgående och föredras att avnjutas med sked, låt alla hackade örter falla över den rykande osten
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar
Servings. Grillade blåmusslor med vitlök och chili. Guacamole med dill. Blåbär och rosmarinsmör. Servings. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Skär bort skalet på grapefrukten och skär ut segementen (filéer) med en vass kniv
Blanda vatten, tomatpuré, honungochvinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.