Skomakarlåda – recept Så här gör du Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja mittkok.expressen.se
Skomakarlåda Klassiker som man kan göra på många olika sätt. Tillbehören kan man variera efter tycke och smak men grunden är utskuren biff eller oxfilé, potatispuré och bacon Bara mat...och lite till
Skomakarlåda Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner www.ica.se
Skomakarlåda 1 Skala och skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15 minuter www.coop.se
Skomakarlåda på utskuren biff, potatismos samt rödvinssås Servera som i det här fallet till en skomakarlåda. Skomakarlåda är en maträtt i traditionen svensk husmanskost ankanplankan
Skomakarlåda! Du behöver. 4 skivor oxfilé. 800 gram mjölig potatis. 2 1/2 dl mjölk. 2 msk smör. 1 pkt bacon. 4 dl rött vin. Kalvfond Mikaela C -
Skomakarlåda – recept Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innan servering mittkok.expressen.se
Skomakarlåda - Närke Ingredienser Portioner. 4 1/2 paket bacon (à 140 g) 4 skivor oxfilé eller utskuren biff (à 150 g) 1 msk smör 1 dl rött vin 2 msk konc ox- eller kalvfond 2 msk hackad persilja Mos 800 g potatis 2 1/2 dl mjölk 2 msk smör 1 tsk salt 1 krm peppar Till servering kokta grönsaker t ex rödbetor, morötter och haricot verts Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se
SkomakarlådaSkomakarlåda är klassisk svensk husmanskost, här bestående av en god bit kött på en bädd av potatismos toppat med en blandning av lök, fläsk och svamp Kockisen
Skomakarlåda – recept Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innan servering mittkok.expressen.se
Skomakarlåda Strimla baconet och fräs det med purjolök och svamp i en stekpanna. Håll bacon-svampfräset varmt. Stek noisetterna i matfett 3-4 minuter på varje sida Matklubben.nu
Skomakarlåda Ingredienser Portioner. 4 4 skivor oxfilé eller utskuren biff (à 125 g) 800 g potatis (mjölig sort) 2 1/2 dl mjölk 2 msk smör 1/2 paket bacon (à 140 g) 1 msk smör till stekning 1 dl rött vin 2 msk konc ox- eller kalvfond 2 msk hackad persilja 1 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se
Skomakarlåda – recept 600g potatis skalad till mos. 200g smör. 0 75 dl grädde. 0 75 dl mjölk. 4 fina bitar biff. 1 purjolök. 200g rökt sidfläsk I bit www.pinterest.se
Saras skomakarlåda med rotfruktskross, lök och bacon Börja med att koka rotfrukterna i cirka 10 minuter i buljongen tills de är mjuka och häll av vattnet Matklubben.nu
Skomakarlåda med älgskavSkomakarlåda med älgskav. 1 blomkålshuvud. 25 g smör eller ghee. 2 äggulor. ca ½ tsk salt. peppar efter smak. 1 pkt älgskav Mat
Skomakarlåda med kyckling kycklingfilé. salt. svartpeppar. rapsolja. purjolök. kalkonbacon. broccoli. potatis. flytande margarin. mjölk 0,5%. oxfond www.citygross.se
Dansk skomakarlåda Skiva köttet i tunna skivor. Bryn köttet på båda sidor och lägg över i en stekgryta. Skär fläsket i stora tärningar och lägg i grytan Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.